Кралицата на попа Мадона присъства на концерта на Бионсе на Metlife

...
Кралицата на попа Мадона присъства на концерта на Бионсе на Metlife
Коментари Харесай

Зад кулисите на Renaissance: Мадона и Бионсе позираха с дъщерите си

Кралицата на попа Мадона участва на концерта на Бионсе на Metlife Stadium в Ръдърфорд, Ню Джърси, а по-късно разгласява и кадър зад кулисите, на който двете театралничат с дъщерите си. 

На фрагмента 64-годишната музикална икона с дъщерите си Мърси, на 17 години, и близначките Стела и Естер, които са 10. А Бионсе е с дребната си щерка - 6-годишната Руми. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Madonna Literal (@madonnaliteral)

 

Преди това, по време на осъществяването на Break My Soul от 2022 година, Бионсе се обърна към публиката да поздрави Мадона: " Силни крясъци за Кралицата. Кралицата майка, Мадона, обичаме те! "  

 

Madonna is in the house at Beyoncé’s show at MetLife Stadium tonight!#RENAISSANCEWorldTourpic.twitter.com/CIZDZykCiq
— RENAISSANCE Updates (@B7Album) July 31, 2023
 

 А почитателите разгласиха фрагменти и видеа на Мадона, която се забавлява, до момента в който гледа шоуто. 

 

Madonna at #RenaissanceWorldTour last night! pic.twitter.com/RRHDyaWtEa
— Beyoncé Press. | Fan Account (@beyoncepress) July 31, 2023
 

Появата й на обществено събитие стана по същото време, когато тя показа информация за себе след инфекцията и престоят й в интензивно поделение преди няколко седмици. Мадона съобщи в пост в Instagram, че е " на път да се възвърне ". Тя написа, че е щастлива, че е жива  и благодари на децата си, че са били до нея.  

" Любовта на фамилията и приятелите е най-хубавото лекарство ", написа поп звездата в профила си в Инстаграм и показа фотоси с щерка си Лурдес и сина си Дейвид.  " Като майка в действителност се ангажираш с потребностите на децата си... Но когато обстановката стана много комплицирана, децата ми в действителност се появиха поради мен. Видях една тяхна страна, която в никакъв случай преди не бях виждала. "  

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Madonna (@madonna)

 

В края на обявата Кралицата на попа написа: " И благодаря на всички мои ангели, които ме опазиха и ми разрешиха да остана, с цел да си свърша работата! ".

Заради здравословния проблем се наложи да бъде отсрочено седеммесечното й турне, което беше планувано да стартира на 15 юли от Ванкувър, Канада.  В предходно изказване по-рано този месец Мадона съобщи, че проектът й е да отсрочи концертите си в Северна Америка и да стартира турнето Celebration  от  Великобритания през октомври, заяви BBC. Европейската част от турнето й ще започне с четири концерта в Лондон от 14 октомври.   
 Мадона: Вижте какъв брой съм сладка в този момент!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР